Firmaprofil

Velkommen til Kieler Aps.​

Kieler Aps blev dannet tilbage i 2016, og har hovedsæde i Langeskov.​

Kieler Aps er en mindre virksomhed der i dag beskæftiger 20 mand indenfor Nedrivningsbranchen. Vi er i dag en blandet flok, med hver vores speciale. Dette gør os istand til at løfte en hvilken som helt opgave, stor som lille.​

Vi rådgiver og samarbejder med privat, andre fagområder, totalentreprenører, arkitekter, kommuner, mv. rundt om, i hele landet.

 

Den daglige drift styres af David Kieler

​✉ E-mail: dk@kieleraps.dk

☎ Tlf.: +45 28 80 08 55

Rådgivning af byggeprojekter tilbydes af kompetent firma​

​Ønsker du at realisere dine byggedrømme uden bump på vejen? Så kan du med fordel benytte dig af rådgivning fra Kieler ApS. Vi er et firma med kompetencer i nedbrydning og miljøsanering ved diverse projekter. Vi tilbyder rådgivning til kunder i Odense, på resten af Fyn og på Sjælland.​

Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at rådgive kunder ved både store og små projekter. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og tager os derfor altid god tid til at høre om dit projekt, så vi kan hjælpe dig med at få dine drømme realiseret.

Benyt dig af rådgivning så tidligt som muligt

In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit. Nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec eu risus.

Ring til os hvis du ønsker professionel rådgivning

Skal vi komme og kigge på dit projekt, så du undgår ubehagelige overraskelser, så tag kontakt til os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe kunder mod en god byggeoplevelse.

Kontakt

Du kan ringe på telefon: 28 80 08 55 eller skrive til e-mail: info@kieleraps.dk, hvis du ønsker god rådgivning omkring dit kommende byggeprojekt. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud, hvis du udfylder formularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.