ASBEST

Få et tilbud på dit projekt.

Nedtagning af asbesttag varetages af specialister

Vi tilbyder nedtagning af asbesttag i hele landet

Hos Kieler ApS har vi bl.a. specialiseret os inden for nedtagning af asbesttag. Dette er en opgave, som vi både udfører for privatpersoner, erhvervskunder og industrikunder til skræddersyede priser. Vi holder selv til øst for Odense, og med vores centrale beliggenhed kører vi gerne ud til opgaver på hele Fyn, Sjælland og i Jylland.

10 fordele ved at lade os tage dit gamle asbesttag ned

Der er mange fordele ved lige netop at lade vores virksomhed stå for at fjerne dit gamle asbesttag. Her kan bl.a. nævnes:

  1. Vi følger gældende regler
  2. Vi udfører vores arbejde til aftalte tid og pris
  3. Vi stræber hele tiden efter at være de bedste inden for vores fag
  4. Vi værner om vores medarbejdere, kunder og miljøet
  5. Vi har hver enkelt kunde i fokus
  6. Vi er utrolig omstillingsparate og står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det
  7. Vi leverer en service ud over det sædvanlige
  8. Vi går utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde
  9. Vi investerer i det bedste udstyr for at sikre vores kunder og medarbejdere et hurtigt og effektivt forløb med så få gener som muligt
  10. Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed

Vi håndterer farligt affald korrekt

Asbest er et materiale, der klassificeres som farligt affald. Når man arbejder med asbest, kan der frigives asbestfibre, som er så fine, at det ikke kan ses. Indånding af asbestfibre kan bl.a. føre til kroniske lungesygdomme, lungekræft, lungehindekræft og i visse tilfælde også kræftsygdomme i mave-/tarmregionen.

Derfor er det utroligt vigtigt, at nedtagning af f.eks. asbesttag foregår med et stort fokus på at håndtere det faglige affald korrekt. Hos Kieler ApS har vi et stort fokus på miljøet, vores medarbejdere og vores kunder. Derfor sørger vi altid for en korrekt håndtering og bortskaffelse af asbestholdige tagplader. Derudover sørger vi for, at alle vores medarbejdere har det fornødne sikkerhedsudstyr og uddannelse, der skal til, for at de trygt og sikkert kan arbejde med nedtagning af asbesttag.

Ønsker du en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os her​

 

Sådan virker det.!